-

L'Associació Baròmetre Casteller és una entitat independent que analitza els resultats castellers, fa difusió de les novetats durant la temporada i atorga els Trofeus Baròmetre Casteller

Qui som?

L'Associació Baròmetre Casteller és una entitat independent que analitza els resultats castellers, fa difusió de les novetats durant la temporada i atorga el Premi Baròmetre. 

El Baròmetre Casteller compta amb una junta directiva i un Consell Consultiu format per persones coneixedores i rellevants del món casteller. Actualment el formen:

Ramon Codinas 
Pere Ferrando
Txatxi Gómez
David Prats
Ines Solé
Santi Terraza
Xavi Llenas
Manel Trias (junta, secretari)
Georgiana Ciupag (junta, tresorera)
Carles Esteve (junta, president)

L'Associació disposa d'una eina, el Baròmetre Casteller, que té com a principal funció la de recopilar els tres millors castells i el millor pilar de cada colla: difonent les novetats que es produeixen i elabora un llistat setmanal. El Baròmetre és una fotografia del que tenen les colles en aquest moment de la temporada. La difusió es fa a través del programa radiofònic 3 Rondes de Catalunya Ràdio, el programa radiofònic Fes ta festa que s'emet per diverses emissores de ràdio locals i tots els dilluns a la web de la Revista Castells. També es publica el Baròmetre a través dels canals propis: web barometrecasteller.cat i l'App per a dispositius Android i iPhone. El Baròmetre Casteller també publica estadístiques sobre els grans castells i analitza dades a partir dels resultats de les colles. Compta amb un perfil a través de Twitter.

A més, l'Associació Baròmetre Casteller, convoca anualment el Premi Baròmetre –en el marc de la Nit de Castells– .

Podeu contactar amb nosaltres a través del correu: info@barometrecasteller.cat 


El Baròmetre a la Fira Castells

El Baròmetre a la Fira Castells